пятница, 20 сентября 2019 г.

ВИРТУАЛЬНЫЕ ТУРЫ ДЛЯ МОЛОДЕЖИ
ИНФОРМАЦИЯ МОЛОДЕЖНОГО ЦЕНТРА


Valminud on linna noortekeskuste virtuaaltuurid, mis annavad interaktiivse ülevaate keskuste ruumidest, töövahenditest, tegevustest ja õhustikust. Nüüd on võimalus nii lastel, noortel, lapsevanematel kui ka koostööpartneritel noortekeskustesse külla minna juba veebis.

Virtuaaltuurid aitavad kogeda interneti vahendusel siseruume, nagu oleksid ise kohal. Hiireklõpsu abil on võimalik keskuse ruumides ringi kõndida ja enda ümber 360-kraadi ulatuses vaadata.  Kokku saab tutvuda 10 noortekeskusega ja tuurid on nii eesti kui ka vene keeles.

Noortekeskused  pakuvad noortele mitmekülgseid võimalusi oma vaba aja veetmiseks ning silmaringi laiendamiseks. Noortekeskustes saavad noored osaleda endale huvi pakkuvates tegevustes, korraldada üritusi ja projekte ning leida enda suund tulevikus. Noortekeskus pakub turvalist keskkonda, kus noored saavad end tunda vabalt, osaleda erinevates klubides ja stuudiotes, saada osa projektidest või programmidest, turniiridest või põnevatest sündmustest ja tegevustest väljaspool keskust. Lisaks organiseeritud tegevustele saab noortekeskustes suhelda sõpradega, leida uusi sõpru, mängida lauamänge, kasutada arvuteid, saada kasulikku noorteinfot, tegeleda oma huvidega, ennast loominguliselt väljendada jpm.

Noortekeskustes töötavad professionaalsed noorsootöötajad ning keskuse külastamine on noorele tasuta.

Virtuaaltuure ja infot noortekeskuste kohta saab näha veebilehelt http://virtuaaltuur.tallinn.ee/ 

Sotsiaalmeedias on info leitav https://www.facebook.com/noortegija/videos/505360083588626/

Küsimuste või koostööettepanekute korral võib pöörduda tanita.tammeri@tallinnlv.ee 

Heade soovidega
Tanita Tammeri
Tallinna Spordi-ja Noorsooamet
Merike Kivimäe
Peaspetsialist
Tallinna Haridusamet
Estonia pst 5a, Tallinn 10143
+ 372 6404978; +372 5100498

Комментариев нет:

Отправить комментарий