среда, 20 сентября 2017 г.



Suur huviringide päev Mustamäe Keskuses
23. septembril kell 12–16 leiab Mustamäe Keskuses aset suur huviringide päev, kus saab tutvuda huvikoolide ja ringide ning treeningutega. See on hea võimalus tulla ja ise katsetada ning põnevate aladega tutvust teha.
Tegu on igas vanuses lastele ja noortele suunatud huvitegevusi tutvustava üritusega, kus tasuta näidistunde on kohapeal läbi viimas ligi 30 huvikooli. Proovitunnid on hea viis eri huvialadel kätt proovida ning nii saab näha, milline huviring lapsele sobida võiks.
Üritusel saab osaleda näiteks capoeira-treeningutes, harjutada kätt robootikas, žongleerimises või hoopiski loovtegevustes. Nii on oma tegevusi lastele tutvustamas Mustamäe Laste Loomingu Maja, Valdeku ja Pääsküla noortekeskused, Tallinna Nõmme Noortemaja loodusmaja, Huvikool Nutigeen, Capoeira Berimba spordiklubi, tsirkusestuudio Folie ja paljud teised.
Lisaks huviringidele saavad külastajad osaleda ka vahvates loosimismängudes. Lapsi ootavad põnevad üllatused ja külalised.
Huviringide päev „No vaata“ toimub 23. septembril kell 12–16 Mustamäe Keskuse esimesel korrusel, aadressil Tammsaare tee 104a.
Lisainfot ürituse kohta leiab Facebookist: Huviringide päev.
Üritust korraldab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet koostöös Mustamäe Keskusega.

Комментариев нет:

Отправить комментарий