понедельник, 4 сентября 2023 г.

 



Tallinna Haridusameti noorsootöö osakond lõi kevadel vabatahtlikest 14-19 aastastest Tallinna noortest koosneva Noor Tegija meediatoimetuse, kes arendab enda meediaoskusi ning aitab kaasa Noor Tegija sotsiaalmeedia kanalite sisuloomega. Nüüd oodatakse oma ridadesse uusi liikmeid!

Noor Tegija meediatoimetusse kuulumine on vabatahtlik ning pakub noorele kogumit teoreetilistest teadmistest praktilise meediakogemuse ja tipptegijatega kohtumiseni. See on hea võimalus enesearendamiseks ning oskuste ja kogemuste hilisemaks kasutamiseks tööturul või õpingutes kandideerides kui ka noorte ja noortevaldkonna olulisemate teemade esiletoomiseks sotsiaalmeedia vahendusel. Noorelt ei oodata varasemat kogemust, õpitakse üheskoos juhendaja käe all ja töö käigus. Peamine, et noorel oleks motivatsiooni ja indu.

 

Meediaklubi noored saavad kujundada erinevaid postitusi ja reklaame, koostada informatiivseid tekste ja luua atraktiivseid sõnumeid, pildistada persoone ja sündmusi. Muu hulgas planeerida Tallinna noorteinfo tegevust Noor Tegija sotsiaalmeedia kanalites ning toota sinna sisu. Toimuvad mitmed koolitused ja kohtumised valdkonna tegijatega. Tänaseni on toimunud mitmeid koolitusi: nutifoto- ja videograafia ning podcasti koolitus. Kohtutud on mitmete oma ala tegijatega – noortele on kogemusi jagamas käinud sisulooja Maria Rannaväli ja teleajakirjanik Keili Sükijainen. Ees on ootamas tekstiloome, graafilise disaini ja meediapädevuse koolitus ning küllakäik meediatoimetustesse.

Meediatoimetus kohtub kaks korda kuus: kuu esimesel ja viimasel neljapäeval (kui pole teisiti kokku lepitud). Septembrikuu esimene kohtumine toimub 28. septembril. Uutele liitujatele saadetakse täpsem info. Kohtumised toimuvad veebis kui ka kontaktselt ning hõlmavad koolitusi, praktiliste ülesannete ülevaateid ja tagasisidestamist kui ka toimetuse sotsialiseerumisele kaasaaitamist.

Toimetusega saab liituda järgmistel aegadel: 28. september 2023, 25. jaanuar 2024 ja 16. mai 2024. Liitumiseks kirjuta noorteinfo@tallinnlv.ee.

Täieliku info leiab siit.



Комментариев нет:

Отправить комментарий